ruhum-temiiz
mandala
untitled-3
montaza
untitled-3Mz10fr9
untitled-3125qLB1
untitled-2
untitled-5
untitled-3wCrSFID
zejneb-imena
untitled-4lYuAqDM
Amela Iskrić Hadžić
Zenica
Bosna i Hercegovina
Možete odabrati dizajn iz naše postojeće galerije a možete nam poslati i nešto što je Vas inspirisalo da bismo skupa došli do personalizovanog i originalnog rješenja.

Kreativni tim iskusnih dizajnera, arhitekata i grafičkih dizajnera okupljenih oko jedinstvenog imena “Leila Art” pomoći će Vam da sve vaše ideje, želje i eventualne nedoumice oko dekorativnog uređenja Vašeg prostora riješite brzo i efikasno uz savjete iz prve ruke. Naša misija je učiniti Vaš prostor inspirativnijim i ljepšim na način da ono što Vi osjećate mi, upotrebom savremenih software-a i znanja, prenesemo na papir. Otuda i naša krilatica “frame your feelings”. Samo nebo je granica, pustite mašti na volju, obratite nam se i mi ćemo uljepšati svaki kutak Vašeg doma.
U ponudi imamo standardne dimenzije slika koje možete poručiti sa ili bez okvira. Putem brze pošte dostavljamo u sve gradove Bosne i Hercegovine, a za Zenicu postoji mogućnost ličnog preuzimanja.
A1 (50 x 70 cm) – cijena 40 KM sa okvirom
A2 (40 x 50 cm) – cijena 25 KM sa okvirom
A3 (30 x 40 cm) – cijena 20 KM sa okvirom
A4 (21×30 cm) – cijena 15 KM sa okvirom
A5 (15 x 21 cm) – cijena 10 KM sa okvirom

Javite nam se u inbox putem fb: www.facebook.com/leila.art.studio/, instagrama: https://www.instagram.com/leila.art.studio, na e-mail: leila_art.design@hotmail.com ili viberom na broj telefona 061 631 331 i već danas uljepšajte svoj enterijer motivacionim i inspirativnim dizajnom… ili pak iznenadite nekoga dragog originalnim poklonom.

{{ reviewsOverall }} / 5 Korisnici (0 glasova)
Kvalitet0
Komunikacija0
Dostava0
Tačnost0
Šta korisnici kažu... Ostavite recenziju
Poredaj po:

Prvi postavite recenziju.

User Avatar User Avatar
Potvrđen
{{{ review.rating_title }}}
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Ostavite recenziju