Nastala Pandemija – nastale prelijepe Ideje. Za vrijeme trajanja Pandemije COVID-19 osmislili smo projekat pun ljubavi pod nazivom Zeleni Bazar, kreiran po konceptu Online domaće prodavnice.
Na osnovu te ideje, rodila se druga, neobična a jednostavna, posebna i kreativna – KREATIVNI BAZAR BIH.
Ko je dobrodošao? – DOBRODOŠLI su svi…KREATIVCI. Kreativni bazar BiH je projekat koji podržava male/velike proizvođače koji ulažu trud i napor, da se izbore za svoje mjesto pod velikim zvjezdanim nebom, u Bosni i Hercegovini.  Na Kreativnom Bazaru BIH su ISKLJUČIVO domaći radovi, pravljeni sa posebnom pažnjom i ljubavlju, za domaće i strane kupce.
Jednim klikom od kuće, sve na jednom mjestu, proizvedeno u BiH, proizvedeno s ljubavlju – DIVNO zar ne?

Proizvode smo kreirali po segmentima a možete da birate sljedeće:

  • RUKOTVORINE
  • ODJEĆAI OBUĆA (muška i ženska)
  • TORBE I NOVČANICI (muški, ženski, sportski)
  • MODNI DODACI ACCESSORIES (nakit-naušnice, ogrlice, prstenje, ukrasi za kosu, kape-šeširi, kravate-mašne, šalovi i marame, ostalo)
  • PROIZVODI ZA DJECU (odjeća, obuća, modni dodaci, igračke, uređenje sobe, ostalo)
  • PROIZVODI ZA KUĆNE LJUBIMCE (odjeća, ukrasi, jastuci i dekice, povodci, ostalo)
  • DOM I KUĆA (namještaj, umjetnine – slike i ukrasni predmeti, ostalo)
  • ORGANIZACIJA I PLANIRANJE (rokovnici, posteri, dekoracije, ostalo)
  • REKLAMNI MATERIJALI ZA FIRME

Kupovinom proizvoda na Kreativnom bazaru direktno utičemo na opstanak malih proizvođača, u ovim teškim vremenima – to i jest cilj postojanja ovakve vrste bazara. Kreativno, a naše, šta nam treba bolje?!

Kako kupiti:

Na portalu su izlistane ponude svih proizvoda koje naši proizvođači nude. Portal Kreativni Bazar uopšte ne učestvuje u procesu kupovine niti odgovara za eventualne greške pri dostavi. Svakog proizvođača možete kontaktirati na njihov broj telefona ili poslati poruku na portalu. Portal Kreativni Bazar služi da se na jednom mjestu vide sve aktuelne ponude naših ljudi te spaja kupce i prodavače, ali ne učestvuje u samom procesu prodaje/kupovine. Sve eventualne greške u dostavi ili u proizvodu prijavite nam te ćemo istog proizvođača upozoriti ili u krajnju ruku ukloniti sa portala.

Za bilo kakve informacije slobodno nas kontaktirajte na Whatsapp/Viber +387 62 506 344 ili email info@kreativnibazar.com